Meubels op maat laten ontwerpen ?

Wil je unieke meubels op maat laten maken die volledig aansluiten bij je beschikbare ruimte en wensen? Wie droomt daar nu niet van! Jouw ideeën en wensen vertalen wij graag naar stijlvolle meubelen van top kwaliteit. Tafels, kasten, zitmeubels en tuinmeubels produceren wij vanaf de eerste schets tot aan de uiteindelijke oplevering. Met onze expertise op het gebied van meubelmakerij en interieuradvies zijn wij in staat uiteenlopende projecten te realiseren.

Stappenplan voor meubels op maat

 1. Neem contact met ons op door het formulier volledig in te vullen. Je kunt ons een schets of een 3D tekening sturen.

 2. Onze meubel ontwerper zal jouw idee waar nodig uitwerken. We kunnen een schets of 3-d tekening voor je maken.

 3. Zodra alles duidelijk is en je tevreden bent over het ontwerp maken we een prijs voor jouw meubel(s) op maat.

 4. Als je akkoord gaat met ons voorstel dan zullen onze meubelmakers de productie beginnen.
Mogelijke materialen:
 • Eikenhout
 • Steigerhout
 • Notenhout
 • Kersenhout
 • Andere houtsoorten
 • Beton (cire)
 • Staal
 • Glas
Aanvraag formulier maatwerk

Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Binnen 2 werkdagen proberen wij met je contact op te nemen.

Bij maatwerk meubels hoort passend advies

Elk maatwerk meubel start met een kennismaking bij ons in de werkplaats of toch liever bij je thuis of op de zaak. We bespreken uw wensen, proeven de sfeer en zetten alles netjes op papier. Het belangrijk uw woonwensen nauwkeurig te bespreken zodat de maatwerk meubelen uiteindelijk naar wens zijn en goed tot hun recht komen. Uw wensen worden uitgewerkt in een passend ontwerp. Desgewenst kunnen we doormiddel van een speciale 3D tekening je meubel visualiseren, zodat je precies weet hoe je maatwerk meubel eruit komt te zien. Indien je tevreden bent starten we met het productieproces.

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk passende meubelen zijn voor het creëren van een fijn thuisgevoel. Met exclusief maatwerk kunt u uw woning stijlvol inrichten. Graag geven wij u advies. Met de juiste maten, kleuren en materialen creëren we een sfeer die bij u en uw woning past.