- EETTAFELS -

Jouw unieke industriële eettafel laten maken

De industriële tafels en salontafels hebben een robuuste uitstraling en zullen echte eye-catchers zijn in deze stoere inrichting. Naast tafels kunt u ook kiezen voor industriële kasten, stoelen en bijpassende banken. De industriële meubels die een industriële uitstraling hebben zijn tijdloze ontwerpen die jaren meegaan. Een industriële tafel op maat laten maken ligt voor de hand omdat het ontwerp helemaal naar eigen inzicht ingevuld kan worden. Wanneer u een industriële tafel op maat laat maken zal deze tientallen jaren woonplezier geven. Zo’n meubelstuk is onverwoestbaar!

Industriële eettafel op maat laten maken?

Een eettafel is de spil binnen een gezin. Er wordt aan gegeten, gepraat en gewerkt. Ook creatief bezig zijn wordt vaak aan de eettafel gedaan. Zo’n tafel moet sterk zijn en jaren meekunnen. Een industriële eettafel kan evenals een industriële salontafel op maat gemaakt worden. Unieke tafels die met de hand gemaakt worden en geheel naar eigen ontwerp worden vervaardigd.

Een industrieel interieur is minimalistisch en met af en toe een accessoire vraagt deze woonruimte om bijzondere meubels die stuk voor stuk de juiste uitstraling hebben. Er zijn heel veel mogelijkheden wat houtsoorten betreft. Een aantal soorten die gebruikt kunnen worden om een unieke tafel te creëren zijn; Rustiek eiken, Oud eiken en Gebruikt steigerhout. Er zijn tientallen mogelijkheden om je eigen Industriële tafel te verkrijgen.

ronde eikentafel
De waardering van industrielemeubels.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 9 reviews.
Scroll naar top