Stoere Industriële kasten en dressoirs

Bij ons kunt u een industriële kast op maat laten maken die helemaal voldoet aan uw wensen. Zo kunt u een kast op maat laten maken waar u zoveel mogelijk spullen in kan opbergen of wilt u liever een mooie kast waar u mooie bezittingen in kan tonen. U heeft keuze uit diverse kasten, zoals wandkasten, boekenkasten, buffetkasten en vitrinekasten. Ook maken wij industriële dressoirs en tv meubels.

Industriële kast zelf samenstellen

U kunt zelf de afmetingen en de indeling van uw kast op maat bepalen. Zo kunt u aangeven of u deurtjes, kleppen of planken wenst. Ook bepaalt u zelf het houtsoort en welke behandeling het hout krijgt. Door de uitgebreide mogelijke kunnen wij voor u een droomkast maken die helemaal voldoet aan uw wensen.

Industriele kasten op maat

Tegenwoordig zijn industriele kasten erg populair, maar wat is nou mooier dan een industriele kast op maat? Maak uw wensen kenbaar en wij vertellen u wat de mogelijkheden zijn. Wilt u een kast met een smal  profiel waar vakken, lades en deurtjes in zitten? Of wilt u liever een open kasten zoals de ruimtelijke kast aan de rechterkant, wat veel in de horeca gebruikt word. Naast de lengte, hoogte en diepte, kunt u ook de indeling van de kast bepalen. Vervolgens kunt u uit de stalen profielen kiezen, veelvookomend is 3×3 cm en 10×3 cm. De stalen profielen kunnen we op vele manieren behandelen. Dan kunt u uit de vele houtsoorten kiezen, zoals eiken, steigerhout, of noten. Het hout kunnen wij op vele manieren afwerken. Het esultaat is een perfecte kast op maat van kwalitatief staal en het beste hout.