Industriële tafel op maat laten maken?

Industriële Meubels .nl maakt elke tafel op bestelling. We voeren graag een aanpassing in het model aan of maken het meubel in de gewenste maten. Maatwerk meubels worden binnen 2 a 3 weken geleverd en zonder hoge kosten. Dat maakt Industriële Meubels de specialist in betaalbaar maatwerk.

Unieke industriële tafel op maat

Een industriële tafel met stalen onderstel vormt een centraal punt in een ruimte. Het is de plek waar u met uw gezin of vrienden uren kunt rondhangen met een lekker etentje of drankje. Een industriële eettafel met eiken tafelblad is niet alleen stoer maar ook onverwoestbaar. Onze meubels zijn ijzersterk want het stalen onderstel tafel geeft geen krimp! Onze eettafels in veel verschillende maten bestellen. Onze rechthoekige tafels zijn beschikbaar in maten van 160 x 80 cm tot 300 x 100 cm! Wilt u goed kunnen vergadertafel of wilt u een grote kantinetafel, neem dan een tafel van drie meter, daar kunt u makkelijk met 10 personen aan eten. Afhankelijk van de ruimte en smaak kunt u kiezen voor langwerpige, vierkante, ronde of ovalen eiken tafels. Een ronde of ovale tafel doet het goed als vergadertafel wanneer je niet echt iemand ‘aan het hoofd’ van de tafel wilt zetten. De ronde tafels bieden we aan vanaf 100 cm tot maximaal 200 cm aan.
Wilt u een tafel op maat, bijvoorbeeld omdat hij ergens tussen moet passen, dan maken wij graag een industriële tafel op maat die voldoet aan de wensen.

Formulier voor een industriele tafel op maat

De waardering van industrielemeubels.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 10 reviews.
Scroll naar boven