Betalen

Hoe kunt u betalen?

Ideal

Als u kiest voor iDeal als betaalmethode selecteert u de bank waar u uw bankzaken al mee regelt. U komt dan direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank waar de relevante gegevens van uw aankoop al zijn ingevuld. U keurt de betaling goed en ontvangt een bevestiging van uw bank. Vervolgens keert u terug naar de webwinkel. Uw bestelling en betaling zijn geslaagd.
Dit is de beste keuze voor Nederlanders


Bankoverschrijving

Bij betaling per bankoverschrijving ontvangt u van ons een bevestiging van uw bestelling waarop onze bankgegevens vermeld staan.  Uw betaling dient binnen 7 dagen na ontvangst van deze bevestiging bij ons binnen te zijn. Indien dit niet zo is annuleren wij uw bestelling. Wij verzoeken u het factuurnummer bij de overschrijving te vermelden. Verwerking van uw betaling duurt bij ons 2-3 werkdagen waarna de door ons gestelde levertermijnen gelden.


Bancontant

Bancontact is een Belgisch betaalschema. Het is de Belgische marktleider op het gebied van elektronische betalingen, met ruim 15 miljoen kaarthouders. Meer dan 80% van de Belgische webshops accepteert Bancontact al als betaalmethode. Wanneer Bancontact gebruikt wordt om online aankopen te betalen, maken consumenten geld over vanuit hun bankrekening middels de vertrouwde Bancontact online bankomgeving.
Dit is de beste keuze voor Belgen.


Mastercard

Betalen op internet is net zo veilig, simpel en gemakkelijk als in de winkel betalen met uw MasterCard. Wereldwijd worden de meeste online aankopen betaald met creditcard. U kunt aankopen doen op krediet en later betalen , meestal aan het einde of begin van de maand.  Mastercard optimaliseert continu de veiligheid van uw transacties door hun geavanceerde detectiesystemen. Dankzij MasterCard SecureCode kunt alleen u online betalen met uw MasterCard. Uw SecureCode is uw eigen wachtwoord of code voor online betalingen.


Sofort

Sofort is een Europese betaalmethode waarmee betalingen gedaan kunnen worden zonder dat u een extra account aan hoeft te maken. U logt bij SOFORT Banking in met de gegevens die ze gebruiken om in uw eigen online bankomgeving in te loggen. Vanuit hier kunt u rechtstreeks geld over  maken van uw eigen betaalrekening. SOFORT Banking is TÜV gecertificeerd, dit garandeert dat het een veilige methode is om betalingen mee te voldoen. SOFORT Banking is beschikbaar in Duitsland, Oostenrijk, Nederland, Zwitserland, Italië, Spanje, België en Polen.