Betalen

Betalen via onze webshop

Het is erg eenvoudig om via onze webshop een bestelling te doen en online te betalen. Bekijk de verschillende opties.

40% AANBETALING VIA BANK

Bij betaling per bankoverschrijving ontvangt u van ons een bevestiging van uw bestelling waarop onze bankgegevens vermeld staan. Uw aanbetaling dient binnen 7 dagen na ontvangst van deze bevestiging bij ons binnen te zijn. Wij verzoeken u het factuurnummer erbij te vermelden. De betaling duurt bij ons 2-3 werkdagen waarna de door ons gestelde levertermijnen gelden.

Betalen
Betalen

ONLINE BETALEN MET IDEAL

Als u kiest voor iDeal als betaalmethode selecteert u de bank waar u uw bankzaken al mee regelt. U komt dan direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank waar de relevante gegevens van uw aankoop al zijn ingevuld. U keurt de betaling goed en ontvangt een bevestiging van uw bank. Vervolgens keert u terug naar de webwinkel. Uw bestelling en betaling zijn geslaagd.

BANCONTANT

Bancontact is een Belgisch betaalschema.


Het is de Belgische marktleider op het gebied van elektronische betalingen, met ruim 15 miljoen kaarthouders. Meer dan 80% van de Belgische webshops accepteert Bancontact al als betaalmethode.

Betalen
Betalen

MASTERCARD

Betalen op internet is net zo veilig, simpel en gemakkelijk als in de winkel betalen met uw MasterCard. Wereldwijd worden de meeste online aankopen betaald met creditcard.

 

U kunt aankopen doen op krediet en later betalen , meestal aan het einde of begin van de maand. 

SOFORT

Sofort is een Europese betaalmethode waarmee betalingen gedaan kunnen worden zonder dat u een extra account aan hoeft te maken. U logt bij

 

SOFORT Banking is beschikbaar in Duitsland, Oostenrijk, Nederland, Zwitserland, Italië, Spanje, België en Polen.

Betalen
De waardering van industrielemeubels.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 10 reviews.
Scroll naar boven