Stalen frames laten behandelen?

Staal is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de interieurs en is natuurlijk erg geliefd in de woonbladen. Persoonlijk vinden wij de combinatie van het stoere, robuuste staal in combinatie met het warme natuurlijke van eikenhout of steigerhout. In onze metaalafdeling produceren wij onze stalen onderstellen.

De industriële poten worden niet van 2 of 3 mm staal gemaakt, maar van 4 mm!

Waarom, geen deukjes en veel minder kans op aanslag! De stalen frames zijn erg stevig en van hoge kwaliteit. Standaard leveren wij de metalen poten onbehandeld.

Staal behandelen
Staal behandelen

Diverse maten van het staal.

Wilt u een smalle koker of toch liever een robuuste koker van 10 x10 cm?
De mogelijkheden zijn enorm!

De uitstraling van een meubel wordt niet alleen bepaald door de kleur van het staal of het hout dat gecombineerd wordt met het staal. Ook de verschillende vormen en afmetingen van het staal hebben grote invloed op de uitstraling. Eveneens de afmetingen van het meubel. Zo heeft u bij ons bijvoorbeeld de keuze uit verschillende afmetingen stalen kokers variërend van 10×10 mm tot 100 x 200mm.

 

Staal behandelen tegen roestvorming.

Bij al onze meubelen die worden gecombineerd met staal vindt u de mogelijkheid om het staal te laten behandelen. Maar waarom? En is het verstandig om het staal te laten behandelen? Naturel staal is onbehandeld en zal in combinatie met vocht (water/vette vingers ed.) gaan roesten. Het kan natuurlijk dat u dit helemaal geen probleem vindt, er zijn namelijk woonstijlen waarbij roest heel stoer is. Maar is dit niet het effect dat u wilt bereiken hebben wij bij ieder product diverse behandelingen van transparant tot een kleur toegevoegd om het staal te behandelen. Naturel staal is van kleur donkergrijs/antraciet. Hierin zijn bij bijvoorbeeld de kokers de lasnaden nog zichtbaar.
Ook is het mogelijk bij naturel staal dat er wat roestachtige spikkel-vorming aanwezig is.

 

Wij adviseren om ze te laten behandelen. Hierbij raden wij een transparante lak aan. Hierdoor blijft de uitstraling van het ruwe materiaal goed zichtbaar, maar heeft het wel de benodigde bescherming. Tevens is het mogelijk om het metalen frame van een kleur te voorzien, zoals gepoedercoat wit (RAL 9010), gepoedercoat antraciet (RAL 7016), en gepoedercoat zwart (RAL 9005).

S

De waardering van industrielemeubels.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 10 reviews.
Scroll naar boven