Industriële tafels

Een industriële tafel zelf online samenstellen!

De eettafel is vaak het hart van het huis. Het hele gezin maakt gebruik van deze tafel om te eten, te werken en samen te komen. Omdat deze plek zoveel gebruikt wordt is een stevige tafel erg handig. Industriële eettafels bieden hiervoor bij uitstek de oplossing. Dit zijn stoere stevige tafels die vrijwel onverwoestbaar zijn.

Populaire categorien: Eettafels | Bartafels | Salontafels | Boomstamtafels | Tuintafels | Ronde tafels | Tafelbladen | Tafelpoten

Handgemaakte Industriële tafel kopen

Alle industriële tafels uit ons assortiment zijn volledig handgemaakt in Nederland. Bij het maken van deze tafels wordt gebruik gemaakt van de hoogste kwaliteit hout en metaal. Wanneer gewenst is het ook mogelijk om te kiezen voor steigerhout en hergebruikte spoorbielzen. Hiermee haal je een tafel in huis die nieuw is en tegelijkertijd al een heel leven achter zich heeft.

Kenmerken van een handgemaakte industriële tafel:

  • Functioneel, dit type tafels is ooit ontworpen voor gebruik tijdens een productieproces
  • Robuust, de tafels kunnen tegen een stootje en gaan een leven lang mee
  • Het materiaal, de tafels zijn gemaakt van massief hout, steigerhout, metaal, of spoorbielzen. Materialen die allen een lange levensduur hebben en een stoere uitstraling geven.

Must have voor thuis: de industriële salontafel

In het middelpunt van de woonkamer hoort een mooie salontafel, die goed combineert met uw bankstel en fauteuils. Kies daarom voor een industriële salontafel als blikvanger in de woonkamer. Onze salontafels worden uitsluitend op maat gemaakt met A-kwaliteit materialen, waardoor je jarenlang plezier van jouw industriële salontafel hebt. Combineer deze tafel met een industriële bijzettafel of andere industriële meubels voor een compleet interieur.

Wat is Industrieel design?

Industrieel design is een trend die ontstaan is in de Verenigde Staten. Kenmerkend hieraan zijn vooral de gebruikte materialen. Bij industrieel wordt er veelal gebruik gemaakt van massief hout in combinatie met staal. Deze materialen zorgen samen voor een stoere afwerking en een robuuste uitstraling.Industrieel design wordt in een interieur vaak gecombineerd met bakstenen muren en veelal donkere kleuren. Vind je dit teveel van het goede? In combinatie met lichte kleuren geven industriële meubels een mooie balans tussen minimalistisch en stoer.

Industriële tafel kopen bij Industriëlemeubels.nl

Voor een unieke Industriële eettafel, salontafel of bartafel ben je bij Industriëlemeubels.nl aan het juiste adres. Wij maken gebruik van massief hout waardoor iedere tafel unieke eigenschappen heeft en door de kwaliteit een leven lang mee gaat. Daarnaast kan je zelf een keuze maken uit verschillende houtsoorten en afwerkingen om zo een eigen design samen te stellen.Onze vakmensen gaan na het plaatsen van de bestelling aan de slag om de tafel te maken en binnen 2 tot 4 weken heeft u een unieke tafel in huis, waar er ook echt maar één van bestaat.