Een industriële tafel is helemaal hot!

De industriële tafels en salontafels hebben een robuuste uitstraling en zullen echte Eye-catchers zijn in deze stoere inrichting. Naast tafels kunt u ook kiezen voor industriële kasten, stoelen en bijpassende banken. Onze industriële meubels zijn tijdloze ontwerpen die jaren meegaan.

Industriële tafel zelf samenstellen

Een industriële tafel op maat laten maken ligt voor de hand omdat het ontwerp helemaal naar eigen inzicht ingevuld kan worden. Wanneer u een industriële tafel op maat laat maken zal deze tientallen jaren woonplezier geven. Zo’n meubelstuk is onverwoestbaar!

Industriële tafel op maat laten maken?

Een eettafel is de spil binnen een gezin. Er wordt aan gegeten, gepraat en gewerkt. Ook creatief bezig zijn wordt vaak aan de eettafel gedaan. Zo’n tafel moet sterk zijn en jaren meekunnen. Een industriële eettafel kan evenals een industriële salontafel op maat gemaakt worden. Unieke tafels die met de hand gemaakt worden en geheel naar eigen ontwerp worden vervaardigd. Een industrieel interieur is minimalistisch en met af en toe een accessoire vraagt deze woonruimte om bijzondere meubels die stuk voor stuk de juiste uitstraling hebben en bij elkaar passen. Mocht u naar iets unieks op zoek zijn vraag dan een offerte op maat aan.