Recente projecten

Doe inspiratie op en bekijk een aantal afgeronde projecten.

BNN VARA Hilversum

Voor BNN Vara mochten wij verschillende industriële tafels maken. Zoals 10 eiken boomstambladen met stalen u poten. Een grote directie tafel van eikenhout en een aantal ronde eikentafels. Daarnaast hebben we voor de bar twee verrijdbare bartafels gemaakt van massief eikenhout. Het stalen onderstel is behandeld met een zwarte poedercoat.

TESO

Voor TESO (Koninklijke N.V. Texels Eigen Stoomboot Onderneming) hebben we het complete meubilair mogen leveren, zoals industriële eettafels, bartafels, hoekbank, loungebanken en afscheidingswanden dit alles met eerste klas eikenhout in combinatie met stalen onderstellen. Ook de muur is afgewerkt met stoer agebruikt steigerhout. Daarnaast hebben we van staal verschillende afscheidingswanden gemaakt. Ook hebben we het volledige terras mogen inrichten met op maat gemaakte picknick banken en plantenbakken met een gegalvaniseerd onderstel.

NHL Hogeschool Leeuwaarden

Het hele terras hebben we mogen voorzien van industriële tafels en banken op maat. Ook is het binnen erg mooi industrieel ingericht met industriële meubels.

COMITH Communicatie bureau Affligem

De complete nieuwe zaak hebben we mee mogen helpen opnieuw inrichtingen. Op drie verschillende verdiepingen hebben we verschillende ruimtes met onze meubels mogen inrichtingen. Zo hebben we drie grote tafels van 400 x 120 cm geleverd die een geheel vormde van 12 meter lang. Ook hebben we verschillende ombouwen gemaakt