Recente projecten

Bekijk onze recente projecten die wij afgelopen tijd hebben mogen realiseren. Doe inspiratie op en zie wat er allemaal mogelijk is.

BNN VARA Hilversum

Voor BNN Vara mochten wij verschillende industriële tafels maken. Zoals 10 eiken boomstambladen met stalen u poten. Een directie tafel van eikenhout en een ronde eikentafel. Daarnaast hebben we voor de bar twee verrijdbare bartafels gemaakt van massief eikenhout. Het stalen onderstel is behandeld met een zwarte poedercoat.

TESO - Koninklijke N.V. Texels Eigen Stoomboot Onderneming​

Voor TESO hebben we het complete meubilair mogen leveren, zoals industriële eettafels, bartafels, hoekbank, loungebanken en afscheidingswanden. Ook de muur is afgewerkt met stoer steigerhout. Daarnaast hebben we van staal verschillende afscheidingswanden gemaakt. Ook hebben we het volledige terras mogen inrichten met picknick banken op maat en plantenbakken.

Ga lekker winkelen in Delft

Willen jullie ook een mooie winkel met een industriële inrichting? Dan is dit een mooi presentatie meubel dat we kunnen maken zoals jij dat wilt.

Een biertje bakken in de Bar in Dokkum

Een luxe en stoere sfeer creeren in je kroeg, dat doe je zo! Een strakke bar met industriele look en mooie bijpassende meubels die het compleet maken.

HDPC

FOODMOOD Nijmegen

Ook een nieuw kantoor met een industriel​e uitstraling

VAN DIJK Educatief

NHL Hogeschool Leeuwaarden

Winkel Gentt

COMITH Communicatie bureau Affligem

Kantoor Amsterdam

Mazda Nederland

De waardering van industrielemeubels.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 10 reviews.
Scroll naar boven