Hoe kunt u industriële meubels bestellen?

In een aantal eenvoudige stappen leggen we uit hoe u op maat gemaakt meubels samenstelt. Bekijk onze collectie industriële tafels, kasten, zitmeubels, tafelpoten en tuinmeubels.

Indien u al een account hebt kunt u direct inloggen waarna uw gegevens verschijnen. Maar natuurlijk hoeft u geen account bij ons aan te maken om een bestelling bij ons te plaatsen. Vul als eerste de gevraagde gegevens in. Mocht het factuuradres anders zijn dan het afleveradres dan kunt u dat ook aangeven. Vervolgens vinkt u aan op welke manier u wilt betalen. Dit kan met deze betaalmethoden en bezorgmethodes.

Bestellen

Wanneer u klaar bent met het selecteren van de producten, klikt u op ‘winkelmandje’. U ziet dan de door u geselecteerde producten verschijnen, zodat u kunt controleren of de juiste producten zijn toegevoegd. U kunt dit altijd nog wijzigen. Wanneer u besluit over te willen gaan tot betaling, selecteer dan de oranje ‘afrekenen’ button.

Met de groene button ‘plaats uw bestelling’ wordt u geleid naar de laatste stap, het afrekenen. U voltooit de bestelling door af te rekenen met de door u gekozen betaalmethode. Vervolgens ontvangt u van ons een mail ter bevestiging van de bestelling.

De waardering van industrielemeubels.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 10 reviews.
Scroll naar boven