Industriële meubels op maat laten maken?

Industriële Meubels .nl maakt elke meubel op bestelling. We voeren graag een aanpassing in het model aan of maken het meubel in de gewenste maten. Maatwerk meubelen worden binnen 2 a 3 weken geleverd en zonder hoge kosten. Dat maakt IndustriëleMeubels de specialist in betaalbaar maatwerk.

Formulier voor een industriele tafel op maat

Formulier voor een industriële kast op maat

Maatwerk bestellen voor bestaand artikel

Op elke productpagina kun je een offerte voor maatwerk via het formulier aanvragen.  Als jouw gewenste maat er niet bij staat, omschrijf dan in onderstaand formulier hoe het meubel eruit moet zien. Je kunt eventueel een jouw maatwerktekeningen of foto uploaden via het contactformulier. Binnen 1 – 2 werkdagen sturen wij geheel vrijblijvend een passende offerte op maat.

Een nieuwe meubel laten maken vanuit een maatwerktekening

Je kunt ook op basis van uw eigen wensen een designontwerp (schets, foto’s of complete 3-D tekeningen) met ons delen via het contactformulier om onze beeldvorming te vullen met jouw voorstellen. 

 

Projectinrichting voor zakelijke markt

Wil je dat jouw bedrijf in aanmerking komt voor ons maatwerktraject? Vraag dan naar de mogelijkheden door contact met ons op te nemen. Binnen 2 werkdag sturen nemen wij contact met jouw op.

De waardering van industrielemeubels.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 9 reviews.
Scroll naar top