- OVALE TAFELS -

Een ovale eettafel op maat laten maken?

Wil je een unieke ovale eettafel met een massief ovale blad? Een eettafel ovaal doet het overal erg goed, vooral erg mooi als eettafel of als vergadertafel. Het is unieker dan een doorsnee rechthoekige tafel. Een ovalen tafel is praktisch en vaak ook gezellig en knus om aan plaats te mogen nemen. Bekijk onze diverse soorten tafels of vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en laat een ovale tafel op maat maken in de gewenste afwerking.

Waarom voor een ovale eettafel kiezen?

Een eettafel ovaal staat bekend om haar ouderwetse gezelligheid. Niemand zit precies naast elkaar, aangezien de rechte lijnen ontbreken. Dat maakt het eenvoudig om elkaar recht in de ogen aan te kijken zodat je een goed gesprek kan voeren. Aan een eettafel ovaal kan je heerlijk dineren, lekker lang na borrelen of een leuk spelletje spelen. De industriële eettafel met een ovale vorm maakt het allemaal nóg persoonlijker en gezelliger.

Een eettafel op maat laten maken?

Ronde vormen zijn vaak ook kindvriendelijk, omdat kinderen hun hoofd niet kunnen stoten tegen de punt van de tafel of kunnen blijven haken achter de hoek van een accessoires.

 

Een eettafel met ovale vorm is tegenwoordig erg populair. Ze zijn en blijven ideaal voor een kleine ruimte, omdat er relatief veel mensen omheen kunnen zitten. Iedereen kan bovendien goed bij de spullen die erop staan. Pannen en schalen neerzetten, samen aanschuiven en lekker praten: niets is zo gezellig.

ovale eettafel
De waardering van industrielemeubels.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 10 reviews.
Scroll naar boven