- OVALE TAFELS -

Ovale eettafel op maat laten maken

Wil je een unieke ovale eettafel met een massief ovale blad? Dan heb je bij industriële meubels .nl genoeg mogelijkheden. Een eettafel ovaal doet het overal erg goed, vooral erg mooi als eettafel of als vergader tafel. Het is veel unieker dan een doorsnee rechthoekige tafel. Een ovalen tafel is praktisch en meestal ook gezelliger om aan plaats te nemen.

Waarom voor een ovale eettafel kiezen?

Een ovale eettafel staat bekend om haar ouderwetse gezelligheid. Niemand zit precies naast elkaar, aangezien de rechte lijnen ontbreken. Dat maakt het eenvoudig om elkaar recht in de ogen aan te kijken zodat je een goed gesprek kan voeren. Aan een eettafel ovaal kan je heerlijk dineren, lekker lang na borrelen of een leuk spelletje spelen. De ovale eettafel maakt het allemaal nóg persoonlijker en gezelliger.

Een ovale eettafel op maat laten maken?

Ronde vormen zijn vaak ook kindvriendelijk, omdat kinderen hun hoofd niet kunnen stoten tegen de punt van de tafel of kunnen blijven haken achter de hoek van een accessoires.

 

Een eettafel met ovale vorm is tegenwoordig erg populair. Ze zijn en blijven ideaal voor een kleine ruimte, omdat er relatief veel mensen omheen kunnen zitten. Iedereen kan bovendien goed bij de spullen die erop staan. Pannen en schalen neerzetten, samen aanschuiven en lekker praten: niets is zo gezellig.

ovale eettafel
De waardering van industrielemeubels.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 9 reviews.
Scroll naar top