Compleet advies over industrieel interieur

Wil je een industrieel interieur en ben je op zoek naar mooie industriële meubels dan ben je bij industriële meubels.nl op het juiste adres. De site heeft een groot aanbod aan diverse soorten tafels. Hierbij kun je denken aan eettafels, salontafels, tuintafels, bartafels en tafelpoten. Verder kun je op de website ook echt de industriële meubels vinden die vaak worden gebruikt in bedrijven of fabrieken. Maar ook bij jou thuis zouden deze goed kunnen passen. Ook kun je industriële meubels en kasten kopen. Ook zijn er veel leuke stoelen en bankjes. Tot slot zijn er ook nog diverse tuinmeubels te vinden op de website.

Tips voor industrieel interieur

Als je op bent naar een industriele inrichting voor je wookamer dan ben je bij ons aan het juiste adres. Aangezien we verschillende tips geven hoe je woonkamer het beste kunt indelen met de mooiste meubels. Ontvang de beste tips om tot een exclusief industrieel interieur te komen, dat precies voldoet aan jouw wensen.

Industriële inrichting eetkamer

  1. Kies de mooiste industriële eettafel
    Wanneer je gaat kijken naar de tafels dan zie je al snel dat het aanbod vrij groot is. Je kunt alle resultaten altijd sorteren zodat je de tafels die het nieuwst, of het goedkoopst of duurst zijn, dat je deze als eerste ziet. Wanneer we gaan kijken naar de eettafel dan is de tafel bloemendaal zeker weten een topper. Deze tafel is vrij groot en lang en er kunnen tot maar liefst 8 personen aan deze tafel zitten. Ook is er een houten tafel die vrij groot en mooi is en die past in het interieur van iemand die veel hout heeft.
  2. Kies bijpassende industriële eetkamerstoelen, kruk of bankje.
  3. Kies industriële lamp of hanglamp
  4. Kies de ideale industriele buffetkast of vitrinekast
industrieel interieur
industriele eettafel

Industriele inrichting woonkamer

  1. Kies een industriele bank of hoekbank met bijpassend fauteuil.
  2. Neem je een industriele salontafel of bijzettafel
  3. Bepaal of je een industriele tv meubel of tv kast wilt
  4. Stel jouw unieke metalen kast of boekenkast samen

 

Industriele tuinmeubels

 

Naast eettafels zijn er natuurlijk ook veel mooie salontafels te vinden. De salontafel bloemendaal is ook een prachtige salontafel die past bij bijvoorbeeld de eettafel bloemendaal. Op deze manier kun je verschillende onderdelen combineren met elkaar om zo een compleet mogelijke set te krijgen. Ook zijn er op de website andere mooie salon tafels te vinden. De salontafel modena is bijvoorbeeld een zeer strakke tafel die mooi past in een strak en modern design .

industriele eettafel

De mooiste industriële meubels

Een mooie kast kan je altijd goed gebruiken. Of je nou thuis nog wat extra ruimte nodig hebt, of op je werk een kast vind altijd wel een plekje in huis. De Dressoir modena is een zeer moderne houten kast die vette zwarte lijnen heeft om het zeer modern te maken. Deze kastjes zitten dan ook horizontaal naast elkaar. Als je echter een kast wilt hebben die verticaal diverse lagen heeft waardoor je veel spullen kwijt kunt dan is de dressoir modena waarschijnlijk een goede optie.

Bij elk product, en dus ook bij deze kast, kun je zelf een lengte kiezen van 120 cm tot 300m bij de dressoir modena en de hoogte kun je ook zelf kiezen. Zo kun je voor 60 cm kiezen, 80cm en 100 cm. Uiteraard verschillende deze lengte en hoogte maten en moet je hiervoor per product even kijken om er uit te komen wat mogelijk is bij jouw gewenst product. Ook zijn er diverse banken te vinden. Hierbij is er een brede keus uit bijvoorbeeld een eiken bankje en een steigerhouten bank. Deze zijn net allemaal weer wat anders in design en ook in maat. Voor een mooie vintage stoel is de eetkamerstoel van leer met een prachtige donkere kleur een goede aanrader.

industriele eettafel
De waardering van industrielemeubels.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 10 reviews.
Scroll naar boven