Disclaimer

Disclaimer van IndustrieleMeubels.nl

Green Furniture wijst u als bezoeker van de website IndustrieleMeubels.nl graag op het volgende:

De op deze website getoonde informatie wordt door Green Furniture met veel zorg en aandacht samengesteld. Het is mogelijk dat – ondanks de constante zorg en aandacht – de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

De website IndustrieleMeubels.nl is met alle onderdelen daarvan, zoals beelden, logo en teksten eigendom van Green Furniture . Het is niet toegestaan om de site of gedeelten hiervan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Green Furniture .

Prijswijzigingen en verkrijgbaarheid van producten zijn uitdrukkelijk voorbehouden. Green Furniture kan niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van de site of van de op of via de site ter beschikking gestelde informatie. Green Furniture behoudt zich het recht voor om de informatie op deze site regelmatig aan te vullen of met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren en te wijzigen.

Green Furniture is niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Een aantal links op de website van Green Furniture leiden naar websites buiten het domein van Green Furniture . Deze websites zijn geen eigendom van Green Furniture en derhalve is Green Furniture ook niet verantwoordelijk voor de inhoud en het functioneren van deze websites, noch voor de kwaliteit van eventuele diensten of producten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door Green Furniture worden onderhouden wordt afgewezen.

De waardering van industrielemeubels.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 10 reviews.
Scroll naar boven