OVER INDUSTRIELE MEUBELS

Industriële Meubels .nl ontwerpt, vervaardigd en verkoopt exclusieve meubels op maat van hoge kwaliteit. Continu bedenken wij nieuwe modellen met een natuurlijke, geleefde en robuuste uitstraling.

 

Onze tafels worden speciaal voor Bourgondiërs gemaakt waaraan comfortabel en stijlvol gedineerd kan worden. Een tafel hoort het middelpunt van de kamer te zijn, waaraan lief en leed word gedeeld.

 

Ons doel is om voor ieder huishouden en bedrijf een tafel op maat te maken dat past bij uw interieur. Een unieke tafel dat betaalbaar is, die lang mee kan gaan en erg onderhoudsvriendelijk is.

 

Ruim 10 jaar maken wij meubels van hoge kwaliteit, alles word met de hand in Nederland geproduceerd. Dus geen Chinese of Roemeense tafels die snel kapot gaan door lage kwaliteitsnormen en slechte garanties. Wij maken alles uitsluitend met de beste materialen en de juiste inkoopkanalen.

 

Aangezien wij de meubels in eigen beheer produceren kunnen wij een prijsniveau aanbieden waardoor het voor vrijwel iedereen mogelijk is om een prachtige blikvanger te bezitten. Daarnaast hebben wij snelle levertijden van +/- 3 weken, dit kan bij normale meubelwinkels al gauw oplopen naar 20 weken.

De waardering van industrielemeubels.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 10 reviews.
Scroll naar boven